Stranda Marina - Båt Camping

Vår båthavn har en flott gjestehavn, med plass
til store og små båter.

Tilbake til hovedside

Stranda Marina - Salg av båter

Vi selger bla Pioner, Terhi og Suvi båter.
Også MinnKota elektriske motorer og annet båtutstyr.
En del båter står utstilt i nærheten
av informasjonen.

 

Suvi båtene er godkjente av det europeiske
fritidsbåtdirektivet. Du kan være sikker på disse finske båtenes sikkerhet og funksjonalitet. Ypperlige båter til fiske og fritid. Utmerket i vannet, en stødig konstruksjon og en fornuftig pris.

 

Terhi er en Finskbygd båt, med moderne teknikk og respekt for gamle tradisjoner. Terhi båtenes sikkerhet og høye kvalitet har vunnet stor annerkjennelse hos båteiere over hele verden.

 

Pioner er moderne og funksjonelle båter som er praktisk og brukervennlig innredet. Vi er sikre pŒ at vi har båten som dekker ditt behov for en mindre fritids- og/eller yrkesbåt

MinnKota elektriske motorer

Miljøvennlig! Den etterlater ingen spor etter seg i vannet av illeluktende eksos og lekkende olje.
Lydløs! Uten å forstyrre omgivelsene eller skremme fisken med motorbråk og ubehagelige ekko fra klipper og stenete strender, kan du fiske pŒ dine favorittstrender. Lettmanøvrert! Du beh¿ver aldri reise deg i båten for å dra i gang motoren. Du vrir bare på håndtaket og båten drar lydløst i vei gjennom vannet. Brannsikker! Den har ingen rennende forgasser og ingen utette bensinslanger som kan forårsake brann ombord. Driftsikker! Den har ingen forgasser som gror igjen, ingen stifter som fusker eller andre upålitelige mekaniske detaljer som kan skjære seg fast. Den elektriske fiskemotoren MINN KOTA er alltid klar til bruk. Økonomisk! MINN KOTA fiskemotor er utrolig billig i drift! Den er minst 20 ganger billigere i drift enn den mest sparsomme bensindrevne påhengsmotor.